FYRISHOV E-LIGA

Tar en paus tillsvidare, tack alla som skänkt pengar till oss,

vi gör allt för att vi skall finnas kvar.

Ett nytt sätt att spela bowling – helt på distans

Vi ska inte sticka under stolen med att det är jobbigt för oss i hallen just nu. Varje dag gör vi allt vi kan för att Uppsala ska få ha kvar sin bowlinghall, men vi behöver er hjälp. Istället för att öppna en bössa för bidrag vill vi ge er någonting roligt i utbyte. Därför introducerar vi E-ligan. En bowlingliga där du kan utmana dina vänner – helt på distans!

Vill du stödja hallen utan att vara med i E-ligan?

Swisha valfri summa till 1234 38 38 16. Vi är oerhört tacksamma för varje krona.


Hur fungerar det?

Längre ner på sidan finner du fem spelarprofiler av riktiga bowlare. Den enda information du får är vad spelaren heter, har i handikapp, vilken bana hen kommer att spela på samt en kort bowlingkuriosa om spelaren. Genom den informationen ska du alltså välja den spelaren du tror kan slå den högsta serien åt dig. Handikappsiffran ger dig en indikation på hur bra din spelar är, men kom ihåg att även bra spelare kan ha dåliga dagar och då kan en spelare med ett högt handikapp vara din räddare i nöden. Dessa bowlare får ingen ersättning utan har ställt upp för att hjälpa hallen att skapa någonting roligt och banbrytande för er.

Bowlarna kommer att spela serier åt er varje onsdag mellan 19:00 och 20:00. När du anmäler dig och vilken spelare du vill ha kommer du få ett datum så du enkelt kan följa hur det går för dig live på vår onlinescoring.

På hemsidan kommer en tabell med aktuella placeringar uppdateras med namn efter varje onsdag. På placeringen kommer alltså ditt namn stå och inte bowlarens, samt hur många poäng bowlaren gjorde i din serie. Det kommer inte framgå i tabellen vilken bowlare du har valt för att hamna på placeringen du gjort.

Genom din anmälan går du med på att vi får publicera ditt för- och efternamn på vår hemsida. Som vanligt när man bowlar hos oss är online-scoringen även igång med ditt namn på aktiv bana, precis som om du skulle bowla hos oss i verkligheten! Ingen annan information kommer att ges ut. Tabellen uppdateras varje vecka.


Så här gör du om du vill stödja hallen

1. Välj en av spelarna bland spelarprofilerna.

2. Swisha valfri summa till hallen på 1234 38 38 16. Men för att detta ska fungera (och inte trötta ut våra bowlare) är den minsta summan för deltagande 100 kronor.

3. Skriv till oss på Facebook i ett privat meddelande. Där ber vi dig skicka en skärmdump på din swish-betalning samt meddela vilken spelare du har valt. Där får du även en bekräftelse om vilken dag och vilken serie din bowlare kommer att spela i ditt namn.

4. På aktuell dag: Gå in på vår hemsida och klicka dig vidare till online-scoring för att följa din serie live! En serie tar mellan 10 och 15 minuter. Om din bowlare ska spela serie 3 i ditt namn kan du alltså räkna med att din serie kommer vara live från ca 19:30.

5. Håll koll på tabellen!


Spelarprofiler