Dags att planera barnkalas?

Bjud in vännerna på ett annorlunda och kul kalas hos oss. Våra barnkalas är mycket uppskattade av både barn som föräldrar. I varje alternativ ingår en timmes bowling inklusive instruktion, det alternativ ni valt (endast ett alternativ/kalas), godispåse till alla barnen samt en present till ett värde av 290:-

SISTA DAG FÖR KALAS INNAN SOMMAREN: 26/5-24

STARTAR IGEN 18/8-24

Alla Priser gäller till och med 31/5-24

Altenativ 11 st. varmkorv med bröd & saft
160.-/barn

Altenativ 2 – Kladdkaka, grädde & saft
165.-/barn


Altenativ 3 – 3 st. kulor glass, strössel & saft
175.-/barn

Altenativ 4 – 3 st. pannkakor med sylt, grädde och saft
185.-/barn

Altenativ 5 – 90 grams hamburgermeny och 33 cl läsk
200.-/barnHur fungerar ett barnkalas på Fyrishovs bowling?

Våra erfarna kalasvärdar finns tillgängliga under hela kalaset – från ankomst till upphämtning av barnen. Läs gärna igenom hela informationen för att undvika missförstånd.

  • När du och ditt kalas anländer finns en kalasvärd där för att välkomna er. Hen informerar om hur kalaset kommer att fungera, vart skor finns och vilket bord ni kommer sitta vid.
  • Bowlingen startar med en kort introduktion av kalasvärden som berättar och förklarar vad bowling är, vad man får och inte får göra, samt delar in i lag. Sedan startar bowlingen!
  • Efter en timme är det dags att sätta sig till bords där alternativet ni valt står uppdukat.
  • När alla är mätta och belåtna kanske det är dags för lite presentöppning och skönsång av ”ja må hen leva”? Detta är självklart upp till var och en, ibland kan det kännas skönare att ta hem paketen och öppna dem i lugn och ro. Men glöm inte att ha med en större påse att lägga gåvorna i.
  • När paketen är öppnade och sångerna sjungna avslutas kalaset med en godispåse.
  • I och med att vi serverar mat och dryck i hallen får man ej förtära medhavd mat och dryck hos oss.

Kom gärna en kvart innan kalaset börjar så att alla hinner hitta rätt storlek på skorna och hänga av sig jackorna, den totala tiden blir då cirka en timme och 45 minuter med samlingen innan.

Övriga priser

Extra timme bowling
80:-/barn

Beställning av extra glass
45:-/barn

Extra korv m bröd

25,-/barn

Fika till föräldrar (kaffe och kanelbulle, förbeställes)

40:-/person

Bokning sker minst en vecka innan aktuellt datum och avbokning 1,5 vecka innan. Minimum per kalas är fyra barn. Vi tar endast kalas på söndagar. Rekommenderad lägsta ålder är sju upp till tretton. Använd gärna våra inbjudningskort.

Käglor uppställda